LAPTISORUL DE MATCA

LAPTISORUL DE MATCA

 

LAPTISOR DE MATCA

 

Laptisorul de matca este cel mai valoros produs al stupului in primul rand datorita calitatilor terapeutice exceptionale.Laptisor de matca este recunoscut ca fiind cel mai concentrat aliment de pe Terra.

Laptisor de matca este de fapt o combinatie unica a caror proprietati exceptionale sunt inca in studiu si unele efecte de-a dreptul miraculoase ale laptisorului de matca sunt nexplicate din punct de vedere farmacologic.

Pentru a va putea face o idee despre efectele laptisor de matca va prezentam rolul si efectele pe care laptisor de matca il are in stup. Laptisor de matca nu este produs asa cum se crede de catre matca ci de catre albinele doici care hranesc cu laptisor de matca, matca si puietul.La depunerea oualor din care vor ecloza albinele nu exista nici o diferenta intre oul din care va iesi o noua matca sau ouale din care vor iesi albinele lucratoare.Diferenta dintre dezvoltara unei matci fata de o albina lucratoare il da faptul ca in celula in care se depun ouale pentru celelalte albine,albinele doici depun miere,polen si o cantitate mica de laptisor de matca ,in schimb in botca in care se va dezvolta matca se depune doar laptisor de matca pur.Doar din aceasta diferenta de hrana apare diferenta majora intre matca, care traieste pana la cinci ani, fata de o albina lucratoare care are o durata medie de viata de aproximativ 45 zile si in plus o mataca depune zilnic aproximativ 2000 de oua ceea ce echivalaeza cu greutatea ei. De aici se poate intui ce efecte tonice are laptisor de matca in principal asupra aparatului reproducator. Toate aceste diferente miraculoase sunt datorate calitatilor deosebite ale laptisorul de matca.

Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea.

Laptisorul de matca stimuleaza potenta la bărbaţi.

Laptisorul de matca este poate cel mai puternic stimulator al celulelor stem.

Cercetatorii japonezi au testat lăptişor de matcă in laborator cu rezultate excelente in combaterea celulelor canceroase.

Laptisor de matca sa dovedit a fi un puternic luptator impotriva efectelor negative a chimio si radio-terapie, reconstruieşte celulele bune, care sunt distruse în timpul acestor procedee.

Aminoacizii din laptisorul de matca ajuta la regenerarea sistemul imunitar si mareste rezistenta proprie organismului.

Lăptişorul de matcă este cunoscut pentru efectul său calmant asupra oamenilor nevrotic, depresivi. sau deprimati. Acesta funcţionează ca antideepresiv şi este eficient ori de câte ori simţiţi emoţii negative puternice, cum ar fi durere, tristeţe, frică, etc.Depresia este adesea recunoscut ca o lipsa de energie. Când suntem plini de energie, noi reacţionam diferit, gandim pozitiv si luam decizii pozitive. Cu laptisorul de matca putem depăşi problemele mai uşor şi mai fericiti. Laptisorulu de matca este un energizant puternic care te face sa te simti viu, plin de energie, de viata.

Lăptişor de matcă conţine, de asemenea, elementele necesare pentru inbunatatirea transmiterii mesajelor nervoase.

Substantele descoperite in lăptişorul de matcă ii ofera un puternic efect anti-îmbătrânire si vă ajută să ramaneti tanara şi sănătoasa.

Laptisor de matca este renumit pentru activitatea antibacteriană puternică. Inverseaza procesul de imbatranire a pielii si este folosit cu succes pentru a scapa de acnee,cosuri...

 

Laptisor de matca este recomandat in:

Anemie

Artrita

Astm

Afectiuni ale inimii

Afectiuni ale ficatului

Atacuri de panică sau anxietate

Boala Parkinson - laptisorul de matca,este un biostimulator si regenerator celular.

Crestere intarziata

Depresii

Diabet - Cercetarile aratata ca laptisorul de matca regenereaza celulele pancreatice

Dezechilibre hormonale

Epuizarea mentala

Hipertensiunea arteriala

Impotenţă

Infertilitate

Inflamatii

Infectii ale vezicii urinare

Infectiilor virale si bacteriene

Menopauza

Nivelurile ridicate de colesterol

Oase rupte sau slabe

Slabiciunea sau oboseala ochilor

Slabirea sistemului imunitar

Tulburari de memorie

Tulburari ale sistemului endocrin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii (2)

  • 26-02-2012 @ 23:46 popescu laura
    este adevarat ca nu trebuie dat fetitelor ? eu am o fetita de 7 ani si un renumit dr mi a spus ca stimuleaza anumiti hormoni si ca nu prea este recomandat . am incercat totusi si i a mers ffff bine . as vrea sa i mai dau dar.... dati mi o parere
  • 25-02-2012 @ 21:53 flaminzeanu rozalia
    laptisorul de matca este bun la refacerea leziunilor deminielinizante datorita HA si in vasculita cerebrala

Lasa un COMENTARIU :

Cod securitate*:


Produse

Categorii articole

This text will be replaced


Glosar de termeni Apicoli

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z