Articole

Piata suplimentelor nutritive din Europa Centrala

Piata suplimentelor nutritive din Europa Centrala

Piata suplimentelor nutritive din Europa Centrala a depasit 1 miliard de euro.

 Philippe Ewen și Bernard Debré consideră că „fiecare al doilea medicament din lume este inutil (circa 50% ), chiar periculos pentru omenire și aproape 56 de tipuri de medicamente ar trebui retrase din farmacii”. Lista cuprinde remedii împotriva fumatului și diabetului, pentru cancer, boli neurologice, cardio-vasculare, osteoporoză, stimulente psihice, antidepresive, contraceptive de generația a treia și a patra. Toate acestea fac mai mult rău decât bine, îmbogățind lanțurile de farmacii și producătorii”, susțin cei doi profesori de medicină francezi.

citeste tot...
Pastura si efectele ei.

Pastura si efectele ei.


Medicii români care au studiat efectele obtinute cu pastura asupra bolnavilor hepatici (hepatita cronica, ciroza), au obtinut "rezultate ce depaşesc aşteptarile" (Dr. M. Ialomiteanu - Spitalul de Boli Infectioase din Bucureşti).

 

citeste tot...
LAPTISORUL DE MATCA

LAPTISORUL DE MATCA

LAPTISOR DE MATCA

 

Laptisor de matca - este cel mai valoros produs al stupului in primul rand datorita calitatilor terapeutice exceptionale.Laptisor de matca este recunoscut ca fiind cel mai concentrat aliment de pe Terra.

Laptisor de matca este de fapt o combinatie unica a caror proprietati exceptionale sunt inca in studiu si unele efecte de-a dreptul miraculoase ale laptisor de matca sunt nexplicate din punct de vedere farmacologic.

citeste tot...
Pastura

Pastura

Pastura este polenul deschis si transformat biochimic. Polenul are acelasi tip de relatie cu pastura ca laptele cu zerul sau laptele cu iaurtul.

citeste tot...

Categorii articole

This text will be replaced


Glosar de termeni Apicoli

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z