Termeni si conditii

Introducere

Vizitarea si plasarea comenzilor pe site-ul www.produseapicole.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi descrise in capitolele urmatoare. Daca nu sunteti de acord cu  termenii si conditiile prezentate mai jos, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.


Continut site si Copyright

Informaţiile prezentate pe acest site au scop educativ şi nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boală. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului şi nu substituie sfatul medicului şi/sau al altui specialist.

 
Modificari ale site-ului

S.C. Minunat S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate pe acest site. Se poate intampla sa existe erori de operare, iar unele informatii sau pretul pot fi modificate de catre detinatorul site-ului fara preaviz.

S.C. Minunat S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
S.C. Minunat S.R.L. poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Confidentialitate

Va garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe acest site. Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea dvs. si conditiilor prevazute de lege) si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: procesarea comenzilor, raspunsul la intrebarile dvs., abonarea la newsletter via email, livrarea comenzilor si a materialelor promotionale.

Cont client
Pentru a va crea un cont de utilizator pe site-ul www.produseapicole.ro trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

   1. Accesati butonul [cont nou] din partea de sus a site-ului
   2. Completati campurile afisate cu datele solicitate. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
   3. Selectati butonul “Continua” pentru finalizarea crearii contului.
   4. De fiecare data cand vreti sa va logati accesati butonul [autentificare] din partea de sus a site-ului si introduceti adresa de e-mail si parola pe care le-ati ales la crearea contului.


Va multumim pentru incredere si va dorim multa sanatate!

S.C. Minunat S.R.L.

This text will be replaced


Glosar de termeni Apicoli

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z